Mijn werkwijze is oplossingsgericht.

Ik ben van mening dat de antwoorden en oplossingen voor jouw doel of probleem onbewust al aanwezig zijn. Ik help je enkel op weg ze te (her)vinden. Dit doe ik door je een spiegel voor te houden en samen werken we aan inzichten en bewustwording. Ik begeleid en ondersteun je bij de stappen die je zet en heb aandacht voor je gevoelens en emoties.

Ik ben integratief opgeleid, dit houdt in dat ik met verschillende technieken en methodes werk want wat voor de één helpend is hoeft voor een ander niet te werken. De ene keer is er een  doelgerichte en praktische aanpak helpend en soms gaat het een laagje dieper en zijn de gesprekken meer therapeutisch van aard. Wat voor jou nodig is bepalen we samen gedurende het proces.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Na aanmelding ben je welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een coaching- of therapieproces heeft alleen effect als de ‘klik’ er is. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen om elkaar te leren kennen en te onderzoeken of ik de aangewezen persoon ben om jou op weg te helpen. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer een uur en tijdens dit gesprek ben ik vooral geïnteresseerd in jouw verhaal. Ik zal je ook wat meer vertellen over mijzelf en wat je kunt verwachten als je kiest voor een traject met mij.

Thee
Werkwijze

Wat levert een traject met mij jou op

Z

meer zelfvertrouwen

Z

innerlijke groei en bewustwording

Z

je kan beter grenzen stellen en de juiste keuzes maken

Z

meer veerkracht en energie

Z

rust

Z

balans, meer tijd voor jezelf

Z

meer verbinding

Z

beter om kunnen gaan met stress

Z

vitaliteit en zelfzorg

Z

meer genieten en leven in het moment

Z

tevredenheid

Z

zelfliefde en acceptatie

Werkwijze

Vervolgsessies

Coaching en therapie is maatwerk. Bij de één zijn 5 tot 8 gesprekken al voldoende de ander heeft wat meer nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Voelen we beide de klik dan plannen we 5 sessies in. In het begin zit er ongeveer 2 tot 3 weken tussen te gesprekken later wordt de frequentie wat minder. Na de 5 gesprekken evalueren we waar je staat in het proces en bepalen we op basis hiervan het vervolg.

Werkwijze

Investering in jezelf

Om succes te behalen is het daarom belangrijk om goed af te stemmen op jouw situatie en mogelijkheden. Als je ja zegt tegen een traject dan vraagt dat om een investering in jezelf en dat is best spannend, je zult er tijd en geld voor vrij moeten maken. Met coaching en therapie ontwikkel je blijvende veranderingen waar je je hele leven iets aan hebt. Met een relatief kleine investering bereik je een groots resultaat en dat ben jij waard toch?

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contactformulier

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Anika van Steenbergen

Nieuwe Parklaan 17

2597 LA Den Haag

KVK: 63653613
BTW ID: NL001715160B19

Bereikbaarheid

Mijn praktijk is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De haltes van bus 22 en tram 9 zijn op enkele minuten van Villa Putruwiel. Er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid.