Toelichting

Om coaching en therapie voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te houden werk ik met verschillende tarieven en pakketten. Coaching betaald door de werkgever heeft een hoger tarief. Bedrijven kunnen coaching als zakelijke kosten opvoeren en hebben te maken met andere budgetten dan particulieren. Niet voor iedereen is een werkgeverstraject weggelegd, gelukkig wordt counseling en therapie in veel gevallen vergoed door de zorgverzekering als je aanvullend verzekerd bent.

Voor particulieren zonder aanvullende verzekering is er een particulier tarief.

Tarieven

Tarieven

Kennismakingsgesprek van 60 min: gratis

Tarief voor particulieren zonder aanvullende verzekering:
Sessie 90 min: 115 euro per sessie
Pakket particulieren 5 sessies van 90 min: 525,- (dit is 50 euro pakketvoordeel, je betaalt 105 euro per sessie ipv 115 euro)
Pakket particulieren 8 sessies van 90 min: 799,- (dit is 121 euro pakketvoordeel, je betaalt 99 euro per sessie ipv 115 euro)

Wordt het niet vergoed door je zorgverzekeraar, mogelijk wel door je werkgever. Veel werkgevers zijn bereid om in coaching te investeren en hebben hier een budget voor. Het levert vitale en gelukkige werknemers op en voorkomt langdurig ziekteverzuim. Een win-win situatie, dus de moeite waard om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Ik ben uiteraard bereid om contact op te nemen met jouw werkgever.

Tarief voor particulieren met aanvullende verzekering:
Sessie 90 min: 110 euro per sessie.

Counseling en therapie wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Informeer hierover bij je eigen zorgverzekeraar. Voor de lijst vergoedingen door ziektekostenverzekeraars klik hier. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. 

Tarief voor partnersessies:

Sessie 90 min: 145,- per sessie
Pakket 5 sessies van 90 min: 699,-

Tarief voor bedrijven:

Sessie 90 min: 140,- per sessie
Pakket bedrijven 6 sessies van 90 min: 799,- excl. BTW
Pakket bedrijven 8 sessies van 90 min: 999,- excl. BTW

Coaching via Springest.nl

Springest is een online platvorm voor persoonlijke ontwikkeling waar medewerkers van veel grote bedrijven van het scholingsbudget een cursus of coachingstraject  kunnen volgen. Medewerkers van o.a. het CAK, T-Mobile, Eneco, Essent, het Holland Casino, Post NL en nog vele andere bedrijven kunnen mijn coaching ook boeken via Springest.nl

Afspraken

Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het me 48 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Bij annuleringen korter dan 48 uur van te voren of het niet nakomen van een afspraak, wordt het reguliere tarief in rekening gebracht.

Contactformulier

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Anika van Steenbergen

Nieuwe Parklaan 17

2597 LA Den Haag

KVK: 63653613

Bereikbaarheid

Mijn praktijk is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De haltes van bus 22 en tram 9 zijn op enkele minuten van Villa Putruwiel. Er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid.
ABC
rbcz
×

Powered by WhatsApp Chat

× Stel mij gerust een vraag?