Coaching & Counseling

Reviews

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Anika Coaching & Counseling
Average rating:  
 30 reviews
by Anoniem on Anika Coaching & Counseling
eerlijk, oprecht, transparant

Wat ben ik blij met Anika en haar manier van coachen. Eerlijk, oprecht, transparant en volledig zonder oordeel sleepte zij mij door de dagen heen. De 'tools' die ze je leert, hebben mij op een lieve en vriendelijke manier naar mijzelf laten leren kijken. Hierdoor kon ik met mezelf aan de slag en leerde ik ook van mijzelf en van mijn fouten te houden. Precies dat had ik nodig! Het beter interpreteren van mijn eigen gevoel, mijn gedachtes en van mijn communicatie hebben mij tot een mooier mens gemaakt. Wat een leerproces heeft Anika me geboden, fantastisch.

by S. 39 jaar on Anika Coaching & Counseling
Fijne therapeut die je echt verder helpt

“Ik heb Anika leren kennen als een betrokken en empathische coach/counselor. Ze gaf mij het gevoel dat ik alles kon zeggen en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Haar oprechte interesse, inlevingsvermogen en rust maken haar tot een heel fijne gesprekspartner. Tijdens onze sessie wist zij op subtiele wijze de vinger op de zere plek te leggen en precies de juiste vragen te stellen. Hierdoor kreeg ik een inzicht en oplossingsrichting waar ik meteen wat mee kon! Een hele fijne therapeut die je echt verder helpt.

by Esther (49) onderwijsadviseur on Anika Coaching & Counseling
Veel van geleerd in relatief korte tijd!

De kracht van Anika is dat ze in het moment zit en vandaaruit oprechte en vooral relevante vragen stelt die aanzetten tot bewustwording. Daarbij is er vertrouwen dat wat belangrijk is vanzelf oppopt. Ook goede aandacht voor het scherpstellen van de vraag. Veel van geleerd in relatief korte tijd!

by Meike, 28 jaar on Anika Coaching & Counseling
Blij met de hulp en heb er veel aan gehad.

Nadat ik mij op werk al een tijdje niet lekker in mijn vel zat, heb ik Anika benaderd per mail. Ze nam vlot contact op en we planden een eerste intake. Er was direct een hele goede klik. Bij Anika voelde ik me altijd veilig om open te zijn over mijn gedachten en gevoelens.

Samen gingen we niet voor de ‘quick fix’ maar zijn we op zoek gegaan naar de kern van het probleem. Met haar goede analytische vermogen en concrete terugkoppelingen gaf ze me altijd veel stof tot nadenken. Dit heeft bij mij geleid tot nieuwe persoonlijke inzichten wat mijn voortgang enorm bevorderde. Met de sessies in mijn achterhoofd ben ik in de praktijk steviger in mijn schoenen gaan staan.

Ik ben heel blij met de hulp en heb er veel aan gehad. Mijn eigen valkuilen ben ik gaan herkennen en heb ik op leren anticiperen dankzij Anika.

Anika heeft veel kennis, heeft een nuchtere blik en is een heel fijne gesprekspartner. Anika, bedankt voor alles!

by Necla (30) on Anika Coaching & Counseling
Ik ben Anika dankbaar voor haar adviezen en zou haar zeker aanraden als coach.

Bijna 30, op zoek naar balans en structuur in mijn leven, kwam ik Anika tegen. Precies op het juiste moment. De begeleiding heb ik als zeer persoonlijk, professioneel en veilig ervaren. Haar rustige, warme aanpak heeft mij geholpen bij het terugvinden van harmonie in mijn leven en de kracht in mijzelf.  Door haar begrijp ik mezelf, mijn keuzes en mijn omgeving beter. Ik denk van terug aan onze gesprekken en ben blij dat ik destijds deze stap heb genomen.

Ik ben Anika dankbaar voor haar adviezen en zou haar zeker aanraden als coach.

by Saskia (42), Den Haag, Teammanager, on Anika Coaching & Counseling
Enorm gesterkt en geholpen door de gesprekken met Anika.

De reden dat ik mijzelf aanmeldde was dat ik mezelf overvraagd en onzeker voelde. Ik had de neiging de lat voor mezelf hoog te leggen op alle levensgebieden en continue de focus te houden op wat me niet lukte of waar ik niet goed in was. Dat zorgde ervoor dat ik weinig energie had, weinig zelfvertrouwen en veel spanning ervoer. Mijn verwachting was dat ik handvatten zou krijgen om de spanning tegen te gaan, om te leren omgaan met de hoge lat. In plaats daarvan zijn we in gesprek naar oorzaken gaan zoeken en naar een nieuwe kijk op de spanningsvelden. De gesprekken brachten mij veel meer dan ik had verwacht. Ik heb geleerd om beter voor mezelf te zorgen, om valkuilen sneller te herkennen en er direct wat mee te doen. Ik heb dus niet alleen hulp gekregen bij hoe om te gaan met de klachten die ik had, we zijn veel meer gaan kijken naar het voorkomen ervan en het begrijpen waarom ik deze klachten had.

Ik sta nu met zelfvertrouwen in mijn werk en in mijn privé leven. Natuurlijk herken ik nog wel eens een terugval en een oud patroon maar ik durf te zeggen dat ik trots ben op wat ik doe waarbij ik dit ook daadwerkelijk voel. Ik weet nu waar de hoge lat vandaan komt, hoe ik ermee om moet gaan en durf de ruimte te nemen die ik nodig heb om spanningen te voorkomen. Ik ervaar weer energie en voel me enorm gesterkt en geholpen door de gesprekken met Anika.

Anika biedt hierin veiligheid, is open/ eerlijk en is niet bang om de diepte in te gaan en er is heel veel ruimte om bij jezelf te blijven. De begeleiding is intensief en volledig op maat. Ik heb mij enorm gesteund gevoeld door Anika in het hele proces en ben dankbaar voor de uitkomst ervan.

by Daphne (42) on Anika Coaching & Counseling
Het is een ervaring geweest waar ik mijn hele leven baat bij zal hebben.

Anika was precies wat ik nodig had. Ik had huwelijksproblemen en was ongelukkig in de manier waarop ik functioneerde in het dagelijks leven. Na elk gesprek met Anika voelde ik me meer opgelucht en een beetje gelukkiger. Ze wist precies de pijnpunten te vinden en door haar warme, open houding voelde ik me vrij om alles te vertellen.

Ik heb geleerd situaties en gedrag  van anderen en van mezelf beter te herkennen en daarmee om te gaan. Het resultaat is veel meer rust in mijn lichaam en hoofd. Het is een ervaring geweest waar ik mijn hele leven baat bij zal hebben.

by Judith, Den Haag, Executive Assistant on Anika Coaching & Counseling
Mijn angsten ondekt

Bij Anika zijn was voor mij een plek waar ik mijn angsten kon ontdekken en laten gaan. Een plek waar ik mijn onzekerheden kon uitspreken en bevestiging ontving voor dat wat nodig was om te doen wat nodig was om weer vooruit te komen. Het is een plek om in vertrouwen stil te staan bij wat er in deze snelle tijd allemaal wel niet met ons gebeurd.

Ik was net moeder van mijn tweede kindje geworden en moest weer terug aan het werk. De stress en druk van alle verantwoordelijkheden overviel me behoorlijk. Bij Anika heb ik in rust en veiligheid kunnen voelen en kunnen werken aan praktische oplossingen maar ook dieper gelegen blokkades kunnen oplossen. De coaching sessies hebben me enorm veel gegeven.

Ik kan coaching bij Anika van harte aanbevelen. Anika is zeer kundig in wat ze doet en heeft de juiste kennis in huis om jou op weg te helpen.

by Joyce on Anika Coaching & Counseling
ik ben weer lief voor mezelf!

Anika is een lieve en warme vrouw waar je snel op je gemak bij bent. Anika is ook moeder en partner en hierdoor begrijpt ze je nog beter.

Ik ben bij Anika terecht gekomen omdat ik geen rust in mijn lijf en hoofd had. Ik was besluiteloos, alles koste me energie en keuzes maken dat lukte me niet meer en aan mezelf denken was er niet bij. Alles stond in het teken voor anderen zorgen. Ik deed alles vanuit mijn hoofd i.p.v ook te luisteren naar wat m’n gevoel zegt/vraagt.

Door de gesprekken met Anika ben ik beter naar mijn gevoel kunnen luisteren en hierdoor ook weer makkelijker beslissingen kunnen nemen. Grote beslissingen m.b.t. werk wat heel spannend was, maar Anika begeleide mij hier op de juiste manier in. Uiteindelijk een weloverwogen beslissing genomen en die voelt zo goed! Er is een last van m’n schouders gevallen. Nu is het even me-time. Mezelf dingen gunnen........ dus ook gewoon lekker niks doen en een boek lezen met een kop thee.

Door dit alles bij elkaar ben ik weer een gezelligere moeder en partner en ook heel belangrijk ik ben weer lief voor mezelf!

by Evelien, 25 jaar, ontwerper on Anika Coaching & Counseling
Ik durf mijn grenzen aan te geven.

Uit een vorige relatie had ik het gevoel overgehouden dat ik niet goed genoeg was, en alles beter moest. Deze gevoelens werden aangewakkerd tijdens mijn afstudeerproject en door vertrouwensproblemen in mijn relatie. Dit resulteerde in paniekaanvallen, waardoor ik vaak niet kon slapen en mij erg onzeker voelde. Ik was al wel bezig met persoonlijke ontwikkeling, maar deed dit vooral door te analyseren en rationaliseren. Anika heeft mij geleerd om te voelen, en mijn gevoel te erkennen. Als ik weer begon met rationaliseren haalde Anika mij terug, en vroeg ze mij te focussen op mijn gevoel.

Hierdoor nam de paniek snel af. Daarna hebben we gewerkt aan mijn zelfvertrouwen, dat nu vanuit mijzelf komt, en niet gebaseerd is op wat anderen van mij vinden. Anika heeft mij enorm geholpen met het voor mij inzichtelijker maken van waar mijn grenzen liggen, en hoe ik deze grenzen kan aangeven. Daarnaast legt ze precies de vinger op de 'zere plek' door de juiste vragen te stellen. Doordat de frequentie van de afspraken geleidelijk afnam voelde het veilig en goed om het traject af te ronden.

Ik zit nu lekker in mijn vel en voel mij zelfverzekerd. Daarnaast zorgen onenigheden in mijn relatie niet meer voor paniekaanvallen, maar zie ik het als iets natuurlijks, en durf ik mijn grenzen aan te geven. Ik kijk terug op een soms confronterend traject, waarin ik uit mijn comfortzone ben gestapt, maar ook op hele gezellige gesprekken. Bedankt daarvoor!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Contactformulier

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Anika van Steenbergen

Nieuwe Parklaan 17

2597 LA Den Haag

KVK: 63653613

Bereikbaarheid

Mijn praktijk is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De haltes van bus 22 en tram 9 zijn op enkele minuten van Villa Putruwiel. Er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid.
ABC
rbcz
× Stel mij gerust een vraag?