Coaching & Counseling

Reviews

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Anika Coaching & Counseling
Average rating:  
 37 reviews
by Vrouw (26), arts on Anika Coaching & Counseling
Ik wilde wat steviger in mijn schoenen komen te staan.

Voordat ik naar Anika ging merkte ik dat ik op een punt in mijn leven was aangekomen om eens goud de touwtjes van mijn eigen geluk in eigen handen te nemen. Mijn gesprekken bij Anika zag ik dus ook als een cadeau aan mezelf. Na een gebroken relatie en even onzekerheid over de toekomst qua liefde, gezin etc. wilde ik graag weer wat steviger in mijn schoenen komen te staan. Ook was alles qua werk op een hoog tempo gegaan en vergat ik soms om daar bij stil te staan en trots op te zijn.
Door de gesprekken met  Anika leer je veel bewuster in het leven te staan en na te denken over alles wat goed gaat in jouw leven en waar je heel veel geluk en positiviteit uit kan halen zonder daar externe factoren perse voor nodig te hebben.
Begeleiding van Anika: ze praat op een hele fijne, rustige manier en geeft je veel vertrouwen. Samen kom je snel een heel stuk verder. Echt voor iedereen een aanrader op welk punt je in je leven ook staat.

by N on Anika Coaching & Counseling
ik gebruik de methodieken nog dagelijks

Dankzij een mooi aanbod heb ik gebruik mogen maken van een coachingstraject van Anika.
Op één van de moeilijkste momenten in mijn werkzame leven heb ik veel steun gehad van Anika.
Ik was in het begin een beetje sceptisch maar de warmte die Anika uitstraalde zorgde ervoor dat ik mij snel op mijn gemak voelde. Ik stond op dat moment in mijn leven voor de vraag: 'hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé'? Mijn werk vind ik heel leuk en belangrijk maar mijn privé leven des te meer. De balans was volledig zoek zodat ik in beide niet goed meer functioneerde.
Met de persoonlijke coaching van Anika zijn we op onderzoek gegaan naar mijn ik. En wat ik belangrijk vind in het leven. Door diverse methodieken heb ik geleerd om afstand te nemen van situaties door er er van een andere kant naar te kijken. Ik heb geleerd om niet meteen vanuit m'n eerste gevoel te reageren want na een tijdje ziet de situatie er soms heel anders uit.
De coachingsessies hebben hun vruchten afgeworpen want ik zit weer lekker in m'n vel. Ik gebruik sommige methodieken nog wekelijks.
Ik ben erg dankbaar dat ik ben wie ik nu ben!
N. 34 jaar

by Iris on Anika Coaching & Counseling
ik heb mijzelf en mijn familie beter leren kennen

Ik nam contact op met Anika omdat ik merkte dat ik dezelfde patronen volgde in mijn relaties waarbij ik graag de controle hield en het uitmaakte wanneer het lastig werd. Omdat ik dit niet weer wilde laten gebeuren heeft Anika mij geholpen mijn patronen in te zien. Tijdens deze reis heb ik mijzelf maar ook mijn familie beter leren kennen. Wat ik erg prettig vond tijdens de sessies was de wisselwerking in de gesprekken waarbij je zelf verteld en Anika uitlegt. Hierdoor had ik aan het einde van de sessie altijd genoeg handvatten om mee aan de slag te gaan.
Iris, 27 jaar, recruiter Amsterdam

by Anoniem on Anika Coaching & Counseling
bewuster in het leven staan

Voordat ik naar Anika ging merkte ik dat ik op een punt in mijn leven was aangekomen om eens goud de touwtjes van mijn eigen geluk in eigen handen te nemen. Mijn gesprekken bij Anika zag ik dus ook als een cadeau aan mezelf. Na een gebroken relatie en even onzekerheid over de toekomst qua liefde, gezin etc. wilde ik graag weer wat steviger in mijn schoenen komen te staan. Ook was alles qua werk op een hoog tempo gegaan en vergat ik soms om daar bij stil te staan en trots op te zijn.
Door de gesprekken met Anika leer je veel bewuster in het leven te staan en na te denken over alles wat goed gaat in jouw leven en waar je heel veel geluk en positiviteit uit kan halen zonder daar externe factoren perse voor nodig te hebben.

Begeleiding van Anika: ze praat op een hele fijne, rustige manier en geeft je veel vertrouwen. Samen kom je snel een heel stuk verder. Echt voor iedereen een aanrader op welk punt je in je leven ook staat.
Vrouw (26), arts, Februari 2020.

by anoniem on Anika Coaching & Counseling
Anika prikte er doorheen

Toen ik bij Anika kwam had ik een heel duidelijk doel. Er moest is besloten worden, opgelost, hup en door. Daar prikte zij direct doorheen. Het lukte haar om mij even te doen stilstaan en ruimte te geven aan emoties alvorens ergens een knoop over door te hakken. Na drie sessies was het hele onderwerp waarvoor ik die eerste keer zo oververhit binnenkwam, veel zachter geworden. Het lukt Anika goed om door je beschermingslagen heen te kijken en het lukt haar vervolgens ook goed om aan de slag te gaan met wat daaronder ligt.
Anoniem, Juli 2018

by Anna, 34 jaar on Anika Coaching & Counseling
dichter bij m'n gevoel

Anika heeft eraan bijgedragen dat de complexiteit die ik in mijn hoofd had gecreeerd weer eenvoudiger werd, dat ik door mijn emotionele bomen het bos weer kon voelen (me dichter bij mijn gevoel gebracht) en dat ik mijn vrouw-zijn als positiever ben gaan ervaren.
Tijdens mijn zwangerschap werd ik telkens heel emotioneel als het gesprek over bevallen ging. Ik wist niet precies waarom. Dat weet ik nog steeds niet. Maar Anika heeft eraan bijgedragen dat ik van angstig voor de bevalling naar een positieve houding t.a.v. de bevalling ben gegaan. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden; mijn bevalling is een positieve ervaring geworden :-).
Anna, 34 jaar, ZZP-er in de duurzaamheid, Den Haag April 2018

by Anonymous on Anika Coaching & Counseling
I bacame more confident in myself

"I was referred to Anika by a fellow coach when I was looking for some help with my work. I suddenly found myself in an insecure situation where new leadership meant my role was changed and the agreements that we made became questioned. Short, I was lost and did not know what to do - and as time went by all this affected my private life as well. In our "get to know each other" session with Anika I wasn't immediately sure whether we were a match, but that has more to do with how I was raised with respect of asking for help. Saying that, she really made me comfortable and her way of questioning, giving feedback on what I was saying, helping me figure out what I really wanted to do and the clear way she communicates made even a little bit of a language barrier disappear. I thoroughly enjoyed our sessions together not just because she is so pleasant to speak with but also because with her help I felt paralyzed no more: I saw a direction, was able to make decisions on what I should do and how and became more confident in myself. She helped me greatly in realizing how important it is that I am able to communicate my feelings and thoughts in a way that helps both sides (business or private) move forward."

by Anoniem on Anika Coaching & Counseling
eerlijk, oprecht, transparant

Wat ben ik blij met Anika en haar manier van coachen. Eerlijk, oprecht, transparant en volledig zonder oordeel sleepte zij mij door de dagen heen. De 'tools' die ze je leert, hebben mij op een lieve en vriendelijke manier naar mijzelf laten leren kijken. Hierdoor kon ik met mezelf aan de slag en leerde ik ook van mijzelf en van mijn fouten te houden. Precies dat had ik nodig! Het beter interpreteren van mijn eigen gevoel, mijn gedachtes en van mijn communicatie hebben mij tot een mooier mens gemaakt. Wat een leerproces heeft Anika me geboden, fantastisch.

by S. 39 jaar on Anika Coaching & Counseling
Fijne therapeut die je echt verder helpt

“Ik heb Anika leren kennen als een betrokken en empathische coach/counselor. Ze gaf mij het gevoel dat ik alles kon zeggen en ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Haar oprechte interesse, inlevingsvermogen en rust maken haar tot een heel fijne gesprekspartner. Tijdens onze sessie wist zij op subtiele wijze de vinger op de zere plek te leggen en precies de juiste vragen te stellen. Hierdoor kreeg ik een inzicht en oplossingsrichting waar ik meteen wat mee kon! Een hele fijne therapeut die je echt verder helpt.

by Esther (49) onderwijsadviseur on Anika Coaching & Counseling
Veel van geleerd in relatief korte tijd!

De kracht van Anika is dat ze in het moment zit en vandaaruit oprechte en vooral relevante vragen stelt die aanzetten tot bewustwording. Daarbij is er vertrouwen dat wat belangrijk is vanzelf oppopt. Ook goede aandacht voor het scherpstellen van de vraag. Veel van geleerd in relatief korte tijd!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 
Contactformulier

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Anika van Steenbergen

Nieuwe Parklaan 17

2597 LA Den Haag

KVK: 63653613

Bereikbaarheid

Mijn praktijk is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De haltes van bus 22 en tram 9 zijn op enkele minuten van Villa Putruwiel. Er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid.
ABC
rbcz
× Stel mij gerust een vraag?