Coaching & Counseling

Reviews

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Anika Coaching & Counseling
Average rating:  
 40 reviews
by Anoniem on Anika Coaching & Counseling
Terug bij mezelf

Nadat ik eindelijk had toegegeven aan mijzelf dat het niet meer alleen lukte om mijn stress en onzekerheden een plek te geven, ben ik opzoek gegaan naar een coach. Anika was de eerste en gelijk ook de laatste die ik heb gezien. Al bij het kennismakingsgesprek stelde ze precies de juiste vragen en stelde ze mij zo gerust met haar rustige stem, dat het gelijk enorm vertrouwd voelde. In de tijd daarna heeft ze mij de spiegel voor gehouden en mij het steuntje in de rug gegeven die ik nodig had om zelf weer verder te kunnen. Ik heb veel geleerd over mezelf, en ik voel me weer zoveel lichter dan voorheen. Ik ben haar enorm dankbaar!

by anoniem on Anika Coaching & Counseling
krachten en valkuilen

Ik wil je graag bedanken voor al je fijne en lieve steun en dat je er altijd voor me bent geweest. Je hebt me geholpen om inzicht te krijgen over mijn verleden en mijn gedrag te kunnen analyseren vanuit verschillende perspectieven. Je hebt me geleerd om mezelf te accepteren en waar mijn krachten liggen en ook mijn valkuilen. Ik weet nu beter hoe ik voor mezelf kan zorgen en wat mijn grenzen zijn, wat het nut is van grenzen aangeven. DANKJEWEL! Het was soms heel erg zwaar maar het harde werk was het meer dan waard. Ik kijk terug op een periode waarin er zoveel is gebeurd, ik had het niet zonder jouw hulp willen doen. Mijn leven voelt een stuk lichter. Anoniem, kunstenaar 26 jaar

by Anoniem on Anika Coaching & Counseling
Bewuster en zelfverzekerder in het leven staan

Voordat ik naar Anika ging merkte ik dat ik minder zelfvertrouwen had en daar dagelijks last van had in mijn werk. Ook bewust leven in het moment was iets wat ik moeilijk vond. Toen ik Anika ontmoette was er direct een klik. De oprechtheid, luisterend oor en zeer prettige stem maakte dat ik mij vanaf moment 1 op mijn gemak voelde. Door alle coachingsgesprekken sta ik bewuster in het leven en werk ik elke dag aan meer zelfvertrouwen. Als ik het vergelijk met waar ik stond in september, zit ik nu veel fijner in mijn vel. Echt een aanrader.

by Vrouw (26), arts on Anika Coaching & Counseling
Ik wilde wat steviger in mijn schoenen komen te staan.

Voordat ik naar Anika ging merkte ik dat ik op een punt in mijn leven was aangekomen om eens goud de touwtjes van mijn eigen geluk in eigen handen te nemen. Mijn gesprekken bij Anika zag ik dus ook als een cadeau aan mezelf. Na een gebroken relatie en even onzekerheid over de toekomst qua liefde, gezin etc. wilde ik graag weer wat steviger in mijn schoenen komen te staan. Ook was alles qua werk op een hoog tempo gegaan en vergat ik soms om daar bij stil te staan en trots op te zijn.
Door de gesprekken met  Anika leer je veel bewuster in het leven te staan en na te denken over alles wat goed gaat in jouw leven en waar je heel veel geluk en positiviteit uit kan halen zonder daar externe factoren perse voor nodig te hebben.
Begeleiding van Anika: ze praat op een hele fijne, rustige manier en geeft je veel vertrouwen. Samen kom je snel een heel stuk verder. Echt voor iedereen een aanrader op welk punt je in je leven ook staat.

by N on Anika Coaching & Counseling
ik gebruik de methodieken nog dagelijks

Dankzij een mooi aanbod heb ik gebruik mogen maken van een coachingstraject van Anika.
Op één van de moeilijkste momenten in mijn werkzame leven heb ik veel steun gehad van Anika.
Ik was in het begin een beetje sceptisch maar de warmte die Anika uitstraalde zorgde ervoor dat ik mij snel op mijn gemak voelde. Ik stond op dat moment in mijn leven voor de vraag: 'hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé'? Mijn werk vind ik heel leuk en belangrijk maar mijn privé leven des te meer. De balans was volledig zoek zodat ik in beide niet goed meer functioneerde.
Met de persoonlijke coaching van Anika zijn we op onderzoek gegaan naar mijn ik. En wat ik belangrijk vind in het leven. Door diverse methodieken heb ik geleerd om afstand te nemen van situaties door er er van een andere kant naar te kijken. Ik heb geleerd om niet meteen vanuit m'n eerste gevoel te reageren want na een tijdje ziet de situatie er soms heel anders uit.
De coachingsessies hebben hun vruchten afgeworpen want ik zit weer lekker in m'n vel. Ik gebruik sommige methodieken nog wekelijks.
Ik ben erg dankbaar dat ik ben wie ik nu ben!
N. 34 jaar

by Iris on Anika Coaching & Counseling
ik heb mijzelf en mijn familie beter leren kennen

Ik nam contact op met Anika omdat ik merkte dat ik dezelfde patronen volgde in mijn relaties waarbij ik graag de controle hield en het uitmaakte wanneer het lastig werd. Omdat ik dit niet weer wilde laten gebeuren heeft Anika mij geholpen mijn patronen in te zien. Tijdens deze reis heb ik mijzelf maar ook mijn familie beter leren kennen. Wat ik erg prettig vond tijdens de sessies was de wisselwerking in de gesprekken waarbij je zelf verteld en Anika uitlegt. Hierdoor had ik aan het einde van de sessie altijd genoeg handvatten om mee aan de slag te gaan.
Iris, 27 jaar, recruiter Amsterdam

by Anoniem on Anika Coaching & Counseling
bewuster in het leven staan

Voordat ik naar Anika ging merkte ik dat ik op een punt in mijn leven was aangekomen om eens goud de touwtjes van mijn eigen geluk in eigen handen te nemen. Mijn gesprekken bij Anika zag ik dus ook als een cadeau aan mezelf. Na een gebroken relatie en even onzekerheid over de toekomst qua liefde, gezin etc. wilde ik graag weer wat steviger in mijn schoenen komen te staan. Ook was alles qua werk op een hoog tempo gegaan en vergat ik soms om daar bij stil te staan en trots op te zijn.
Door de gesprekken met Anika leer je veel bewuster in het leven te staan en na te denken over alles wat goed gaat in jouw leven en waar je heel veel geluk en positiviteit uit kan halen zonder daar externe factoren perse voor nodig te hebben.

Begeleiding van Anika: ze praat op een hele fijne, rustige manier en geeft je veel vertrouwen. Samen kom je snel een heel stuk verder. Echt voor iedereen een aanrader op welk punt je in je leven ook staat.
Vrouw (26), arts, Februari 2020.

by anoniem on Anika Coaching & Counseling
Anika prikte er doorheen

Toen ik bij Anika kwam had ik een heel duidelijk doel. Er moest is besloten worden, opgelost, hup en door. Daar prikte zij direct doorheen. Het lukte haar om mij even te doen stilstaan en ruimte te geven aan emoties alvorens ergens een knoop over door te hakken. Na drie sessies was het hele onderwerp waarvoor ik die eerste keer zo oververhit binnenkwam, veel zachter geworden. Het lukt Anika goed om door je beschermingslagen heen te kijken en het lukt haar vervolgens ook goed om aan de slag te gaan met wat daaronder ligt.
Anoniem, Juli 2018

by Anna, 34 jaar on Anika Coaching & Counseling
dichter bij m'n gevoel

Anika heeft eraan bijgedragen dat de complexiteit die ik in mijn hoofd had gecreeerd weer eenvoudiger werd, dat ik door mijn emotionele bomen het bos weer kon voelen (me dichter bij mijn gevoel gebracht) en dat ik mijn vrouw-zijn als positiever ben gaan ervaren.
Tijdens mijn zwangerschap werd ik telkens heel emotioneel als het gesprek over bevallen ging. Ik wist niet precies waarom. Dat weet ik nog steeds niet. Maar Anika heeft eraan bijgedragen dat ik van angstig voor de bevalling naar een positieve houding t.a.v. de bevalling ben gegaan. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden; mijn bevalling is een positieve ervaring geworden :-).
Anna, 34 jaar, ZZP-er in de duurzaamheid, Den Haag April 2018

by Anonymous on Anika Coaching & Counseling
I bacame more confident in myself

"I was referred to Anika by a fellow coach when I was looking for some help with my work. I suddenly found myself in an insecure situation where new leadership meant my role was changed and the agreements that we made became questioned. Short, I was lost and did not know what to do - and as time went by all this affected my private life as well. In our "get to know each other" session with Anika I wasn't immediately sure whether we were a match, but that has more to do with how I was raised with respect of asking for help. Saying that, she really made me comfortable and her way of questioning, giving feedback on what I was saying, helping me figure out what I really wanted to do and the clear way she communicates made even a little bit of a language barrier disappear. I thoroughly enjoyed our sessions together not just because she is so pleasant to speak with but also because with her help I felt paralyzed no more: I saw a direction, was able to make decisions on what I should do and how and became more confident in myself. She helped me greatly in realizing how important it is that I am able to communicate my feelings and thoughts in a way that helps both sides (business or private) move forward."

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 
Contactformulier

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Anika van Steenbergen

Nieuwe Parklaan 17

2597 LA Den Haag

KVK: 63653613

Bereikbaarheid

Mijn praktijk is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De haltes van bus 22 en tram 9 zijn op enkele minuten van Villa Putruwiel. Er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid.
ABC
rbcz
× Stel mij gerust een vraag?