Over mij

Leuk dat je op mijn website bent. Welkom!

Mijn naam is Anika van Steenbergen (1979), ik ben coach, counselor en Inner Child therapeut. Samen met mijn partner Bert en mijn dochters Jara en Amy woon en werk ik in Scheveningen. Werken met mensen is mijn passie. Na ruim 11 jaar werkzaam te zijn geweest als manager in de kinderopvang en kraamzorg heb ik mijn hart gevolgd en ben ik in 2015 mijn eigen coaching- en therapiepraktijk gestart.

In mijn praktijk begeleid ik vrouwen en hun partners tussen de 20 en 45 jaar met diverse hulpvragen. 

Anika

Mijn achtergrond

Het werken met vrouwen loopt als rode draad door mijn loopbaan. In mijn werk had ik te maken met jonge vrouwen èn gezinnen in de groei en bloei van hun leven. Het leven van nu is een hectisch bestaan. Het is vaak een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden en ook tevreden te zijn met het leven dat we leiden. Toen ik hier zelf ook tegenaan liep en hulp heb gezocht leerde ik veel over mijzelf. Deze positieve ervaring wilde ik graag overbrengen op anderen. Het geeft me veel voldoening mijn cliënten bewust zie worden, zie groeien en met meer energie en kracht in het leven komen te staan.

Na veel vrouwen op weg te hebben geholpen, merkte ik dat er ook vaak behoefte ontstond bij hun partners voor coaching- of therapie. Mannen zijn dus ook welkom in mijn praktijk. Daarnaast bied ik ook partnersessies aan want soms is het nodig om samen stappen te zetten om het gewenste resultaat te bereiken.

Jaar ervaring

Mijn opleidingen

De opleiding counseling met verbeeldingskracht heb ik gevolgd bij BGL & partners en in 2019 heb ik de opleiding Inner Child therapie afgerond. Ik vind mijn werk ontzettend interessant en doe regelmatig bijscholingen en verdiepingsopleidingen. Ik volg intervisie en supervisie zodat mijn kennis en vaardigheden up to date blijven.

Ik ben aangesloten als register counselor bij de Algemene beroepsvereniging van Counselors (ABvC) en lid van het RBCZ en TCZ register.

Neem eens een kijkje bij de reviews om een indruk te krijgen hoe anderen mij ervaren.

ABC
rbcz

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?

Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contactformulier

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Anika van Steenbergen

Nieuwe Parklaan 17

2597 LA Den Haag

KVK: 63653613

Bereikbaarheid

Mijn praktijk is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De haltes van bus 22 en tram 9 zijn op enkele minuten van Villa Putruwiel. Er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid.
ABC
rbcz
× Stel mij gerust een vraag?